Nieuw begin

SuperPuberDochter, ons bijzonder mooie kind, aan de buitenkant maar nog meer haar innerlijk, kreeg gisteren goede berichten. Allereerst werd zij gebeld door een meneer die haar enthousiast mededeelde dat men haar heel graag wilde hebben op de HAVO opleiding en feliciteerde haar met haar prachtige cijferlijst. Hoera in Huize Hulk! Onlangs had zij gesolliciteerd bij een supermarkt in de buurt voor een vakantiebaantje. In dat gesprek werden haar nog wel wat vragen gesteld zoals, “waarom solliciteer je hier”? “Lekker dichtbij”, had zij geantwoord. Daarna had de meneer haar gevraagd in wat voor onderneming zij terecht zou komen? “Nu gewoon, een supermarkt”, antwoordde zij simpel. “Daar is het gat van de deur”, zei de man terwijl hij er met zijn vinger naar wees. “Ben gewoon blijven zitten hoor”, vermeldde zij aan ons. Daarna begon de man een uitvoerig verhaal over het bedrijf waarvan zij van de zenuwen totaal niets had onthouden. Toch kreeg zij toevallig ook gisteren het bericht dat zij niet alleen voor een vakantiebaantje was aangenomen maar meteen voor een vaste aanstelling met een nul uren contract. Een nieuw begin!

Advertenties

15 thoughts on “Nieuw begin

  • Ben eigenlijk best wel een beetje trots op haar, hoewel dat geen goede Hulkeneigenschap is.
   Doe het gewoon stiekem!

 1. Nou als dat meisje geen succes in haar verdere leven heeft dan weet ik het niet meer hoor, zo pak je dat dus gewoon aan.
  Een echte “hulkendochter” dus.
  Gefeliciteerd!

  • Denk dat de chef even teveel naar de buitenkant heeft gekeken?
   Ze komt als cassiërre te werken, dus niet als vakkenvuller.

 2. Wat een kind dat ze gewoon bleef zitten (erfelijke?? Hulk) , dat zal het gedaan hebben en super leuk natuurlijk altijd fijn dat ze een baantje heeft. En toegelaten op school. Mooi begin van de vakantie zo toch.

  • Ja, ik vond dat ook mooi om te horen dat ze gewoon bleef zitten terwijl hij haar de deur wees.

   Een prachtig nieuw begin voor haar.
   Het is zo´n beste meid, ik gun het haar van harte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s