Zeer speciale ontmoeting

Ik had het afgelopen weekend een zeer speciale ontmoeting met een weblogvriendin.
Na de hartelijke begroeting zijn wij gaan wandelen in het duingebied van Heemskerk.
Algauw vroeg zij aan mij, of er hier altijd aan de rechterkant van de weg gelopen werd?
Ik kon dat volop beamen, de Heemskerkers worden niet voor niets ezels genoemd.
Tijdens onze gesprekken, waarbij wij gemeenschappelijke belangen bespraken, kwam ik er al snel achter hoe een hartelijke en wijze dame zij was.
Verder liet ik haar wat bezienswaardigheden zien of uitproberen, zoals dit onderstaande bankje met omklapbare rugleuning, zodat je vanuit twee zijden het prachtige uitzicht kunt bewonderen.

image

Wat later zaten wij op het natuurterras van ‘gasterij de Kruisberg’ iets te drinken.
Daar hebben wij zoveel besproken, dat de honderden mensen om ons heen, aandachtig toeluisterden.
Vervolgens terug gewandeld en op een van de beroemdste terrassen van Nederland plaats genomen om daar van de plaatselijke geneugten te genieten.

image

Hoewel een Hulk van rustige conversaties houdt, was hij nu toch ook een goede gesprekspartner.
Bovendien, als BH-er  (Bekende Heemskerker) wist hij vele vragende blikken van omstanders op subtiele manier af te wenden.
En daarom wil ik graag aan de vele lezers hier duidelijk maken, jullie moeten echt even weten, wij waren niet aan het daten.
De tijd ging veel te snel, dat jammer genoeg wel.
Maar ik zal deze middag niet vergeten, want door de vele gesprekken heen, heeft zij mij duidelijk weten te maken, dat er ook voor mij nog een mooie toekomst in het verschiet ligt.
Dank je wel!

26 thoughts on “Zeer speciale ontmoeting

 1. Nou nou Hulkie, dat zijn wel weer genoeg veren hoor ;-).
  Maar je hebt gelijk, het was een ontzettend fijne middag! Ik was ook heel blij dat het door kon gaan! Heerlijk gewandeld, wat heb je me veel moois laten zien! En heel veel gepraat, ook gelachen, een traantje gelaten af en toe, hetzelfde schuitje hè, hoewel ook eigenlijk niet vergelijkbaar, toch schept het een band. We kwamen inderdaad tijd te kort, hadden nog wel uren door kunnen praten.
  En die inzichten, daar was je heus ook wel zelf achter gekomen denk ik. Maar fijn dat je ook zoiets positiefs uit onze ontmoeting hebt gehaald! Het was ook goed voor mij hoor! Ik gun je een mooie toekomst en dat gaat vast lukken! Jij ook bedankt! Een dikke smuffel van mij! ❤

 2. Een héél bijzonder meeting dus, nééhee, weet ik toch géén date , maar dat hóeft toch ook helemaal niet! Ik kan goed begrijpen dat jullie elkaar aan kunnen voelen én iets te zeggen hebben omdat je veel dingen meemaakt die vergelijkbaar zijn met de haar omstandigheden.
  Bovendien is wandelend praten zóveel makkelijker dan tegenover elkaar aan tafel zittend. Henk en ik “praten” ook vaker wandelend dat bij de thee;-) Mooie dag voor jullie allebei dus, het is jullie gegund.

 3. Pingback: Fans, fans, fans… – "Iris Papilio"

 4. Pingback: Mooi groen is niet lelijk… – "Iris Papilio"

 5. Pingback: HIEPERDEPIEP… Iris Papilio bestaat 3 jaar! – "Iris Papilio"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s