Je zal maar?

Je zal maar net een nieuwe woning hebben betrokken met je kleine gezin. Het keurig netjes te hebben opgeknapt. Je zal maar op de 2e verdieping slapen, naar de toilet moeten op de 1e verdieping en het licht niet aandoen omdat je man net thuis was gekomen uit een late dienst. Je loopt op de tast naar de trap. Je zal maar op de eerste trede van boven een poes onder je voet voelen. In een eerste reactie zal je maar dat beest niet willen killen. Je zal maar door die onevenwichtigheid van de trap af pletteren. Je zal daar maar een hersenschudding, een gekneusde, nek, schouder, elleboog, rib, stuit, enkel en hiel daaraan overhouden. Arme dochter van me. Heel veel beterschap gewenst.

Advertenties

41 thoughts on “Je zal maar?

  1. “een hersenschudding, een gekneusde, nek, schouder, elleboog, rib, stuit, enkel en hiel “maar verder alles goed met haar?
    Attelenooien wat een klapper heeft ze gemaakt, en al haar goede bedoelingen voor niets want toen werd haar man natuurlijk tóch wakker. Heel veel beterschap voor je dochter en toch maar zo’n kinderlampje in een stopcontact steken zodat ze in het altijd iéts kan zien.
    Onze Beau is gelukkig nog schichtig genoeg om zélf de kuiterlatten aan te trekken wanneer hij iemand uit bed hoor komen., zo’n zwart mormel is natuurlijk een gevaar eerste klas in het donker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s