Planning ???

Gisteren met heimwee teruggekeerd uit Zeist. Treeske begrijpt dat gelukkig volkomen en laat mij daar heerlijk vrij in. Die ‘steen’ in je buik moet er zo vlug mogelijk uit, zeker bij een bipolair iemand, waarbij alle gevoelens 10x zo hard binnenkomen.

’s Middags kreeg ik een dochter op visite, die ook bleef eten en het nog steeds moeilijk heeft met haar ‘after kloosterleven’. Ze zoekt nieuwe levensdoelen maar wel op haar gebied. We aten hutspot met boomstammen van de Lidl, daar houden Hulken van.

Met de voorspelde NoordOostenwind vatte ik het plan op om via Den Helder, helemaal naar Den Oever te fietsen, dat is zo’n 175 km. Ik ben wel vertrokken maar algauw teruggekeerd vanwege gladde wegen.

Thuis de planning omgegooid naar mountainbiken in de duinen, waar je echter maar tot 10.30 op de onverharde paden mag. Het werd een prachtige rit van zo’n 2,5 uur. Heel koud maar super genoten.

 

Zonsopkomst

Dit is mijn nieuwe mountainbike bij een zeer steile klim nabij Wijk aan Zee, waarbij ik nu ook eens fietsend boven kwam. Kwestie van de juiste versnelling kiezen en het stuur heel hard naar beneden duwen, anders sla je achterover.

De zogeheten ‘zandbak’, dat is een klimmend gedeelte waar maar weinig mtb-ers boven komen. Nu was het zand bevroren en reed ik verrassenderwijs zo naar boven.

Groot obstakel

Mijn schaatsen vergeten.

Advertenties

29 thoughts on “Planning ???

  1. Pingback: Zwijmelen op Zaterdag ~ Steen in je buik – Melody Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s