Happy day

En vandaag heerlijk warm in huis met de gerepareerde verwarmingsketel. Dus ook lekker met warm water de ramen gelapt. Maar het was buiten zo steenkoud dat ik al vlug besloot de achterramen volgende keer te doen. Daarna naar de garage voor onderdelen van de autosleutels, want ook bij het reservesleuteltje was het afdekplaatje al afgebroken.


“Die zijn niet te koop”, zei het mannetje achter de balie triomfantelijk, want dat wist hij kennelijk uit zijn hoofd. “Ik kan wel nieuwe voor u bestellen maar die kosten….”. “Ho maar”, onderbrak ik zijn enthousiasme, ik repareer hem wel. “Dat lukt je niet”, sprak het mannetje, “dat hebben wij al zo vaak geprobeerd”. Ik keek hem doordringend aan en zei in al mijn Hulkse wijsheid, “een probleem ontstaat pas als je er een probleem van maakt”. Toen ben ik naar mijn oude werkgever gegaan en hen gevraagd of zij een heel klein ringetje hadden. Helaas, zelfs door het kleinste ringetje, schoot het schroefkopje er doorheen.

Verzin een list Hulk! Okรฉ! Men nemen een stukje schuurlinnen. Men boren daar een klein gaatje in. Men draaien het ienemienie schroefje iets door het gaatje heen, daarna door het dekseltje en draai het schroefje vervolgens vast. Snij daarna het overtollige schuurlinnen weg. 

Gloeiende, gloeiende, wat was ik goed bezig. Vervolgens zo gezellig met oud medewerkers en klanten gesproken, dat ik wilde er meteen gaan solliciteren. Echter, omdat ik mij flink manisch voelde, heb ik dat nagelaten. Toch weer heel erg het gevoel gehad er zo graag te willen werken. Terwijl ik weet dat zoiets vandaag goed zou lukken maar morgen absoluut niet.

Advertenties

20 thoughts on “Happy day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s