Trap Ferrari

Om even in het Italiaanse te blijven, vandaag de eerste echte rit van 2017 op mijn

Trap Ferrari!

Wat een snelheidsmonster is dat in vergelijking met de mountainbike.

Trap Fiat

Maar genieten doe ik op allebei, hoewel het een harde sport is. Ik twijfelde vanmorgen heel erg over de kledingkeuze. Je moet natuurlijk bij deze temperaturen niet te koud gekleed gaan. Echter doe je teveel kleding aan, dan denken degene die achter je rijden dat het regent (van het zweet).

Na een paar kilometer, trok ik al een rits open van mijn jack, omdat ik het te warm kreeg. Vlak voor Alkmaar kregen we te maken met lichte mistvorming en toen werd het flink koud. De rits weer dichtgetrokken maar ik bleef erge koude armen houden.

Na Alkmaar wilde ik liever naar huis terugkeren maar mijn fietsmaat overtuigde mij dat ik makkelijk Schoorl zou halen. Op zo’n eerste rit kan ik niet constant doortrappen, ik heb gewoon nog een paar herstel momenten nodig. In Schoorl ging ik op kop rijden en mijn maat vroeg of ik stiekem doping had geslikt of zo? Ik reed daar geweldig tot aan Bakkum en daar had ik opnieuw een herstel moment nodig. Een kilometer rustigaan gedaan en daarna in een wat lager tempo naar huis gereden. Met een Ferrari kun je dat ook. Vooral als ik hem bestuur.

Advertenties

12 thoughts on “Trap Ferrari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s