Verdacht pakketje

Omdat een overijverige ambtenaar van Rijkswaterstaat een pakketje onder een viaduct vond, waarop duidelijk vermeld stond, LATEN LIGGEN ivm speurtocht kinderfeestje, heeft hij er toch alarm over geslagen en hadden we vandaag te maken met een enorm groot verkeersinfarct rondom Utrecht. Alle 5 banen op de A2 werden afgesloten en het verkeer mocht de afslag bij Maarssen nemen. En ik stond ergens bij Kockengen vast. En werd pas na een dik uur uit de file gevangenisschap bevrijd. Wat een googemegattelikker zo’n ambtenaar! Jaagt met iets onzinnigs economisch Nederland even op hoge kosten.

Advertenties

15 thoughts on “Verdacht pakketje

  1. Ach, sinds iemand in hartje winter op z’n sokken bij een buurvrouw aanbelde omdat zijn hagedis misschien in haar tuin zou kunnen zitten , waarna de buurvrouw na zijn vertrek haat portemonnee kwijt was ben ik niet zo goedgelovig meer. Beter 5 x te voor niets dan ‘één keer een bom gemist.

  2. Mja, klinkt helemaal ‘over the top’ maar anderzijds kan je de dag van vandaag niet voorzichtig genoeg zijn. En wij kunnen dat vanop een afstand misschien wat meer relativeren maar de ordediensten lopen intussen toch al maanden op de toppen van hun tenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s