Wippen

Terwijl wij met het Pandaatje over de Franse wegen racete, en racen was geen probleem vanwege een Franse feestdag, kwamen we om de 5 kilometer een nickpick plaats tegen, zie linkerbord. 

Op een gegeven moment wilden wij daar graag even gebruik van maken om even de benen te strekken, zie rechterbord en Treeske wilde ook weleens samen met mij het middelste bord uitoefenen. Ze is vandaag jarig, dus een leuk spelletje hoorde erbij. Maar echt helemaal nergens een wip te bekennen, ook al niet bij een volgende rustplaats. Na een eindeloze discussie kwamen wij tot de conclusie, dat die borden er vanwege de ‘Franse slag stonden. Of ……….., nee dat zal toch niet? 

In ieder geval geen files

En nu zitten wij hier.

Advertenties

22 thoughts on “Wippen

  1. Jullie hebben ondertussen vΓ‘st wel een plekje gevonden waar wel gewipt kon worden;-) Alsnog Gefeliciteerd met je jarige maatje, , ik snap alleen niet dat je de zon zover zoekt, jij hebt je zonnetje NB bij je!

    • Klopt! Maar zij wilde een keer in AndalusiΓ« rondreizen. Ik wilde niet vliegen, dus zijn we met de auto gegaan. Veel meer avontuur en nog meer lol.

  2. Geweldige rit naar Spanje! Geniet van de verhalen. Heel veel plezier en idd met de auto zie je veel.
    Wij zijn na drie weken Garda meer nu weer bij Milltstatt op de camping aan gekomen. Vandaag wandelen en natuurlijk naar Jim en Susanne! Dikke πŸ’‹En genieten van de natuur en al het moois!

  3. HΓ©, wat lekker er even samen op uit………….. hoop voor jullie dat jullie nog niet weer terug zijn, maar lekker aan het genieten zijn van de tapas en al het andere goede van Spanje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s