In de boot genomen

Vandaag had Trees een uitje met een groep mensen die samen een bewonersgroep vormen. Het werd geen reisje langs de rijn, rijn, rijn (zoals het liedje gaat) maar langs de vecht, vecht, vecht. (owww, daar bestaat geen liedje van)

Hoe leuk zou het zijn om haar daar te verrassen, dacht ik, dus klom ik op mijn racefiets en reed eerst naar de vecht. Ik had vernomen dat zij in Maarssen op de boot zou stappen en naar het keerpunt zou varen bij

Toen ik daar naar toe was gereden, heb ik de boot niet gespot. Omdat er nogal wat bomen en struikgewassen langs de oever groeide, en bovendien het verkeer er erg druk was, had ik moeite om de boot te vinden. Maar plots was hij daar en ik spring vlug van mijn fiets en maakte de foto’s met mijn vinger voor de lens. Ik brul heel hard, “Treesje” en zie haar verbaasd opspringen en terwijl ik naar haar zwaai hoorde ik velen aan boord lachen.

Aan u de vraag, “waar zit Treesje”?

Ik ben de boot niet meer achterna gefietst om eventuele betere opnamen te maken, omdat het er voor mij gewoon gevaarlijk was en het verrassingselement al was geweest.

Advertenties

36 thoughts on “In de boot genomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s