Slechtseller

Man, man, man! Meid, meid, meid! Wat heb ik de laatste tijd toch verschrikkelijk gehuild. Laat ik toch i.p.v. een bestseller een slechtseller hebben geschreven. Dat moet je ook kunnen! Speciaal voor de kinderboekenweek een boek geschreven met de titel, ‘De man met het masker’. Ik wilde er honderden van laten drukken en het is achteraf maar goed dat ik het er bij vijftig heb gelaten.

Deze stapel heb ik er nog van over, dus ben ik blij met mijn juiste beslissing. Ik heb er 15 aan ‘goede doelen’ geschonken, waaronder mijn kinderen. Ter vergelijking met mijn boek Helletocht, die na drie jaar nog steeds goed verkoopt, is dit dus een echte slechtseller. Maar uiteindelijk maakt het dat wel tot een collectorsitem, toch?

29 thoughts on “Slechtseller

  1. Jeetje Hulkie, ik wist niet dat je alweer een boek had geschreven. Komt natuurlijk doordat ik het zo druk had met mijn eigen sores de afgelopen twee jaar; overlijden van Sjeng, nalatenschap, verhuizen en schrijven van mijn eigen boek. Daardoor had ik niet zoveel tijd om al mijn blogvrienden bij te houden. Ik heb een hoop gemist, merk ik nu.
    En als ik nu zie hoeveel jij van je tweede boek verkoopt, zinkt de moed mij in mijn schoenen, hoewel mijn boekje in eerste instantie bedoeld is voor vrienden en kennissen dus ik het wat dat betreft niet echt hoef te hebben van verkoop. (Al meld ik het natuurlijk wel degelijk aan bij Bol.com).

    • Bij Bol.com vroegen ze mij om een kamer van koophandel nummer. Dat had ik als particulier niet en heb het toen via mijn uitgever laten lopen bij Bol. Mijn uitgever pakte daar ook weer een courtage op. Nu heb ik zelfs de verkoop en afhandeling door hen laten verzorgen. Ik vang nu elke maand een bedragje naar gelang de verkoop. Ik vermoed dat er nog zo’n 75 stuks verkocht dienen te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s