Vernoemd

Mijn naam schijnt heel erg aantrekkelijk te zijn om te vernoemen. Enige voorbeelden zijn: de JanAlsweg in Beverwijk, de JanAldi in elke stad, de JanAlvleesklier in elk menselijk lichaam. Talloze versprekingen zijn er op toepasbaar, bijvoorbeeld, daar heb je Jan….Al!

Zo af en toe duikt er weer een op en soms schrik ik ervan. In het 200 kilometer ultralange mountainbikeparcours van de Drenthe200 is er een deel naar mij vernoemd. Mogelijk n.a.v. mijn boek Helletocht? Het superzware 4 km lange Janpad ligt in het laatste gedeelte van deze helletocht. Van de 1300 gestarte deelnemers om 06.00 uur ’s morgens, kwamen er 480 aan de finish, waarvan de laatste, 5 seconden voor 24.00 uur. Hieronder een impressie van het Janpad.

De Tweet bekijken van @mar1968mercedes: https://twitter.com/mar1968mercedes/status/946362145729646592?s=09

Advertenties

23 thoughts on “Vernoemd

  1. Als het weer wat mooier weer wordt, zou je in bij Den Ham in Overijssel op zoek kunnen gaan naar de Janmansweg. Mooie landelijke omgeving. Als je op fiets bent en je fietst naar het westen, kun je aan het eind nog doorfietsen, en via een brug (niet geschikt voor auto’s) over de Beneden Regge naar de Lemelerberg fietsen. Prachtig natuurgebied! Goed 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s