Wietolie wonder

Het wonder wat mij overkwam? ‘Genezen’ van een bipolaire stoornis!

Bij een bipolaire stoornis leef je helemaal vanuit je gevoel. De stemmingswisselingen die ik had, volgden elkaar vaak snel op. De energie verslindende manie voelde zo geweldig, dat ik er constant bij over mijn grenzen ging. Daarop volgde onherroepelijk de inktzwarte zware depressies, die fysiek als de allerzwaarste griep aanvoelden en mentaal in één woord destructief zijn. Dit alles zorgde ervoor dat ik volkomen onberekenbaar was.

In dit alles, heeft de cognitieve gedragstherapie, mij veel inzicht gegeven in mijn handelen, anders was dit alles niet geschreven. Ik nam medicatie, de zogenaamde stemmingsstabilisatoren en als het erg werd, nam ik een flinke valiumpil. Dat hield mij min of meer op de been maar de stemmingswisselingen bleven mij 18 jaar lang belagen. Totdat……

ik de CBD-wietolie ontdekte. Ik vernam van meerdere slachtoffers van deze ziekte, dat zij er heel veel baat bij hadden. Zodoende heb ik het ook uitgeprobeerd, na navraag bij mijn psychiater, die er echter geen kennis van had.

Sinds half december 2017 ben ik ermee begonnen, een paar druppels per dag. Terugkijkend, een super gezellige kerst bijeenkomst beleefd met alle kinderen, waarbij ik opvallend rustig ben gebleven. Op 1 januari viel bij mij het kwartje d.m.v. mijn uitspraak, “het zal toch niet waar zijn?”

Ik kan nu de mededeling doen, ik voel mij genezen van de bipolaire stoornis! Natuurlijk heb ik hem nog wel maar ik heb er nu het geneesmiddel voor in handen. Een paar druppels CBD-olie, die bij veel meer klachten werkt! Het werkt super goed bij mij, en daarbij geef ik een voorbeeld, als ik b.v. hoofdpijn heb en daarvoor een pijnstiller slik, die mij van die pijn bevrijdt. Zo werkt de CBD-olie bij mij. Het haalt de symptomen van de ziekte bij mij weg, niet meer hyper of depri.

Na 18 jaar voel ik mij zo bevrijd, helemaal herboren, blij om eindelijk helder en realistisch na te kunnen denken. De gejaagdheid is uit mijn hoofd verdwenen. Eindelijk kan ik vanuit mijn verstand beslissingen nemen. De sluier om mij heen is weg, ik heb totaal geen angst meer welke kant het op gaat, hyper of depri? De ‘gordijnen’ zijn opengegaan, ik ben zo gigantisch blij! Ik durf het eigenlijk nog niet echt te geloven na zo’n lange ziekte periode. Maar ik heb het geneesmiddel ervoor gevonden. God zij dank!

62 thoughts on “Wietolie wonder

  1. Wat goed HH! Ben echt blij voor je.
    Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er ook mee experimenteerde tegen slapeloosheid. Ik kreeg echter hartkloppingen en een naar angstig gevoel. Wat ik anders nooit heb… Achteraf las ik dat de CBD-olie mogelijks teveel THC bevatte. Ik las ook dat het merk Jacob Hooy, wat jij dus neemt de zuiverste en beste zou zijn.
    Door mijn negatieve ervaring durf ik het echter niet meer gebruiken. Wel jammer als ik hoor en lees wel succes je daar kan mee boeken.
    Ondertussen gaat het weer beter met het slapen. Het komt en gaat. Maar af en toe maak ik maar nachtjes van 3-4 uren en dan ben ik totaal opgebrand de dag nadien.

  2. Pingback: Even bijpraten voor ik weg ben… – "Iris Papilio"

  3. Pingback: Veranderd… – "Iris Papilio"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s