Teruggevonden

Hallo allemaal, ik ben Jan!

Nee, geen Hulk meer waarachter ik mij jaren heb verscholen in het helse leven wat nu achter mij ligt.

Ja, waarlijk de hel, waarin ik mijzelf kwijt was in een wereld vol wanen, psychoses en onwaarheden. Een wereld vol leugens, omdat het voor mij onmogelijk was om in realiteit te leven. In die verschrikkelijke periode raakte ik alles kwijt wat mij lief was. Mijn werk, mijn vrouw, het gezinsleven, huis, vrienden en de mij zo vertrouwde omgeving, etc. etc. Tel daarbij op de enorme strijd die ik per seconde leverde tegen de enorme hoeveelheid triggers, de manieën en de depressies, daarnaast de hulpverleners, de medicatie en het onbegrip.

En nu met een paar simpele druppeltjes wonderolie (CBD 2,75% van Jacob Hooy) ligt er een nieuw leven voor mij open. De bipolaire mistsluier, die over mij heen lag en mij in alles blokkeerde, is opgetrokken. Ik mag nu leven als een normaal mens, omdat ik mijzelf eindelijk heb teruggevonden.

Advertenties

65 thoughts on “Teruggevonden

 1. Echt, ik kan niet zeggen hoe ontzettend blij ik ben dat je die wonderolie bent gaan proberen. Het heeft even geduurd, maar dat je die rotziekte nu kunt onderdrukken is een wonder waar je niet zo een-twee-drie bij kan. Maar dat het zo is merk ik nu elke dag. Blij wakker worden, zonder angst hoe de dag zal verlopen. Zin in bewegen, geen moeten meer, overal gewoon van genieten. Simpel omdat je nu weer kunt rekenen op jezelf want je leven is 180 graden omgedraaid. Ik had geaccepteerd dat je veel tijd voor jezelf nodig had, maar je bent veranderd in die paar weken. En dat maakt dat je ook voor mij nu echt een heel andere man bent. ❤

 2. Dag Jan, ik ben Harrij – maar dat wist je natuurlijk al, want we ontmoetten elkaar al in real life voordat de wonderdruppels van Jacob Hooij jouw leven zo aanmerkelijk gingen verlichten. En eerlijk is eerlijk: toen zag ik geen spoor van een Hulk, maar wel een echte Noord Hollandse Jan met humor en een hoop gezelligheid. Houwen zo, man!

  • Dat klopt Harrij!
   De façade naar de buitenwereld was na 18 jaar subliem.
   Mocht ik destijds in een depressie zijn geweest, dan had je mij je woning binnen moeten tillen. 😉

   • Ja, dat begrijp ik, Jan – ik neem aan dat je ook zeker niet met Trees bij ons zou zijn binnengestapt wanneer je in depressie zou zijn geweest. Ben erg blij voor jou – en voor Trees natuurlijk ook!!

   • Dank je!
    Sprak zojuist mijn psycholoog. Hij ging mee in mijn euforie omdat familie van hem ook baat had bij de olie tegen epilepsie.
    Het leven wordt vreseloos mooi! 😊

  • Ik begrijp wat je bedoeld!
   De psycholoog vond het wonderbaarlijk. Hij vond mijn ogen sprankelen en wist van de wonderolie af. Familie van hem gebruikte het ook tot tevredenheid tegen epilepsie.

 3. Als ik het iémand gun om zo gelukkig te zijn dan jou wel, mét je je Trees natuurlijk die toch de laatste tijd een flink steentje heeft bijgedragen aan de leefbaarheid van jouw leven door er weer wat geluk in te brengen, ik gun jullie nog héél veel mooie jaren, met of zonder wonderdruppels.

  • Eerlijk gezegd, ik weet niet in wat voor een wereld ik terecht kom.
   Vanmiddag tijdens een wandeling kwam ik bij een voetgangersverkeerslicht. Die dingen staan hier erg irritant te tikken. Dat was bij bij de juiste stemming een enorme trigger voor mij, zodat ik altijd 10 stappen terug deed nadat ik erop gedrukt had. En nu kon ik er gewoon naast blijven staan. 👍💪

 4. Aangenaam Jan! Ik heb altijd een zwak voor je gehad en dat wordt er alleen maar groter door (-:
  Dit is fantastisch nieuws: jij bent 2018 goed begonnen. Eindelijk kan je een beetje terug naar het echte leven. Samen met Treeske ♥

  • Een paar maanden geleden vroeg ik aan een psychiater of er nu al eens een medicijn was uitgevonden tegen een bipolaire stoornis? Enkel de pil van Drion, zei hij. Ik was laaiend! En nu zijn er uit een geheel andere hoek, medicijnen aangereikt die werken!
   Wat een rust in mijn hoofd, Mirjam.
   Zo fijn!

 5. Ik had ze al gelezen hoor je blogs en ook heel blij voor je. Hoewel ik meer tijd zou moeten hebben lijkt het wel of ik tijd tekort kom. Maar ik hoop echt voor je dat dit een blijvende oplossing is. Ik heb er al eerder “wonderen” van gehoord. Geniet van het vrije gevoel….

 6. Ha die Jan wat heeerlijk om zo’n mooi mens in een nog veel mooiere vorm te mogen ontmoeten 😉

  Tja wat zal ik nog zeggen dat ik jou niet al verteld heb 😉

  Geniet ervan, net als ik doe!!

  x♥

  • Ja, bij de tuinen.
   Ja, slik het bij mijn medicatie na nalezing op internet of dat kon.
   Ja, in samenspraak met psychiater wil ik huidige medicatie afbouwen ivm tremoren (erge trillingen van mijn hele lijf)

   Jacob Hooy heeft diverse gradaties CBD-olie
   Ik heb nu 2,75 % (nu 5 druppels) maar ga over op 5 % (straks 3 druppels) omdat ik straks bij zomertijd wisselingen altijd zeer zware stemmingswisselingen krijg. Beetje voorzorg!

   Flesje schudden, pipetje vullen, voor de spiegel staan en begin met 1 druppel onder je tong, ivm heel goede opname.
   Slik door na 90 seconden met wat water o.i.d.

   Bouw uit naar 2 druppels na een halve week. Bouw uit naar 3 druppels na 1 week. En laat het daarbij! Kijk eens of je resultaat bereikt na zo’n 14 dagen?
   Zo ja, ga terug naar 2 druppels (scheelt geld)
   Zo nee, verhoog druppels naar 4.
   Gewoon blijven zoeken wat voor jou werkt.

   Ik neem de druppels ’s morgens in voor het ontbijt. De CBD-olie niet na 16.00 uur innemen ivm kans slechte nachtrust.

   THC-olie werkt bij 1 druppel ’s avonds bij goede nachtrust.

   Bedenk wel dat THC niet in de gewone winkel te koop is en wel verkrijgbaar is bij Nuver Suver

   THC valt onder de opiumwet, dus begeef je er niet mee in het verkeer.

   Want misschien werkt CBD-olie niet bij jou maar moet je aan de THC-olie, zoals die mevrouw met longkanker. Deed 3 druppels verdeeld over de dag. Arts kon enkel constateren dat tumor verdwenen was en schreef dat natuurlijk niet toe aan de olie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s