AfvalJan

Om op het vorige blog voort te borduren, blijf ik nog even bij het afval. Ik ging vanmorgen op de weegschaal staan en schrok van het feit dat ik 3 kilo ben afgevallen, zonder dat ik mijn eetgewoonten heb gewijzigd. Ten tweede maal schoot de gedachte deze maand door mijn hoofd, “HET ZAL TOCH NIET?”

Nou, ik ben er haast welzeker van: CBD-olie! Ik was al vrolijk met mijn nieuwe leven maar het word nu steeds leuker. Er komt nu ook nog ‘gewichtsbevrijding’ bij. Tel daarbij op, als ik straks met de chemische medicatie, die ik nu langzaam aan het afbouwen ben, ivm enorme trillingen in mijn gehele lijf, gestopt ben. Ik kwam daar destijds zo’n 12/15 kilo van aan. Dan heb ik straks niet alleen een gezonde geest maar ook een gezond lichaam.

Ik mis duidelijk de vreetbuien die ik kreeg, als er zich een depressie (die ik nu niet meer ervaar) aandiende. De depressie zoog alle energie uit mijn lijf, of eigenlijk mijn geest, die ik dan als een hongerklop ervaarde. Een pak gevulde koeken, liefst met 8 stuks erin, verslond ik probleemloos na mijn warme avondmaaltijd. Ook roze koeken, speculaas brokken en zakken Engelse drop, werden door mij in no-time weggewerkt. En nu mensen, heeft afvalJan dat allemaal niet meer nodig.

Ik ben dankzij de CBD-olie ontsnapt uit de hel van het bipolaire leven. En het brengt mij nu alleen maar alle goeds!

Advertenties

26 thoughts on “AfvalJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s