Prijs

Vandaag naar een benefietmiddag geweest in de Joseph kerk van Zeist. Er dienen daar behoorlijk veel dingen te worden opgeknapt en daar is veel geld voor nodig. Het werd een hele happening met diverse optredens van koren en artiesten. Als eerste ons eigen kerkkoor, die een ontroerend mooi ‘Panis Angelicus’ zongen.

Tussen de optredens door een wat rommelig aandoende loterij trekking. Het bleek voor velen moeilijk, de bijbehorende winnende lotnummers te vinden, zodus hilarische taferelen. Daarna een koor dat enkel uit dames bestond, ook alweer met een bijzonder mooi nummer.

Vervolgens trad Tineke Schouten op en ook haar 92 jaar jonge moeder zat in de kerk.

Toen een shantykoor die zeemansliederen ten gehore brachten. Daarna vervolgde de loterij, waar mijn ingebrachte boeken van ‘De man met het masker’ werden verloot. Er trad vervolgens een zangeres op, Melissa Zijsling geheten, die met de voicekids had meegedaan. Zij zong ‘Let it be’, ‘Halleluja’ en tezamen met een jongen een lied acapella. Nou, dat had echt de wauwfactor!

Er konden hapjes en drankjes afgehaald worden en vele vrijwilligers staken een handje toe. Helaas kon ik dit keer niet meehelpen, want ik had mijn handen vol aan mijn gewonnen prijs en een biertje.

Hiermee kun je allerlei artikelen schoonmaken die ik niet bezit, zoals sieraden, kammen, brillen, gebitten e.d. Maar ik ben er hartstikke blij mee, want ik win nooit iets en nu had ik prijs!

Advertenties

26 thoughts on “Prijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s