Indrukwekkende dag

Vandaag een indrukwekkende dag meegemaakt. Bij mijn wekelijkse kerkbezoek op woensdag, stond mijn kaars dankoffer op een sokkel klaar in de zijkapel van de St. Joseph kerk.

Deze ga ik branden in de Mariamaand mei, als dank voor mijn genezing.

Vervolgens gingen we naar Delft om de weblogqueen te ontmoeten.

In deze kerk werd ik door hare majesteit tot ridder geslagen. Haar achternaam is namelijk de Zwijger (familie van Willem, ja?) Zodoende sleepte ik nu officieel de titel Sir Hulk in de wacht, die mij al in een eerder stadium onofficieel door vrouwe Kakelbont werd toebedeeld. Dat moest gevierd worden, dus togen wij naar de Wallen, alwaar ik mij als een wildebras heb gedragen.

Na afscheid van de weblogqueen, wat overigens een ontzettend leuk en lekker ding is, tuften wij verder door den lande. Wij gingen bij bekenden langs, die zulke mooie verhalen vertelden, die ik niet zomaar zal vergeten. Zij is afkomstig uit Indonesië en nodigde ons uit voor het avondeten. Genoten van een smakelijke nasischotel en supergezellige verhalen, deed de tijd gewoon te snel voorbij gaan. Dit alles was voor ons dus een zeer indrukwekkende dag. Meer hierover bij Rietepietz en Treeske. Maar die meiden zijn nu nog teveel afgemat, dus bloggen er wat later over. 😉

Advertenties

47 thoughts on “Indrukwekkende dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s