Indrukwekkende dag

Vandaag een indrukwekkende dag meegemaakt. Bij mijn wekelijkse kerkbezoek op woensdag, stond mijn kaars dankoffer op een sokkel klaar in de zijkapel van de St. Joseph kerk.

Deze ga ik branden in de Mariamaand mei, als dank voor mijn genezing.

Vervolgens gingen we naar Delft om de weblogqueen te ontmoeten.

In deze kerk werd ik door hare majesteit tot ridder geslagen. Haar achternaam is namelijk de Zwijger (familie van Willem, ja?) Zodoende sleepte ik nu officieel de titel Sir Hulk in de wacht, die mij al in een eerder stadium onofficieel door vrouwe Kakelbont werd toebedeeld. Dat moest gevierd worden, dus togen wij naar de Wallen, alwaar ik mij als een wildebras heb gedragen.

Na afscheid van de weblogqueen, wat overigens een ontzettend leuk en lekker ding is, tuften wij verder door den lande. Wij gingen bij bekenden langs, die zulke mooie verhalen vertelden, die ik niet zomaar zal vergeten. Zij is afkomstig uit Indonesië en nodigde ons uit voor het avondeten. Genoten van een smakelijke nasischotel en supergezellige verhalen, deed de tijd gewoon te snel voorbij gaan. Dit alles was voor ons dus een zeer indrukwekkende dag. Meer hierover bij Rietepietz en Treeske. Maar die meiden zijn nu nog teveel afgemat, dus bloggen er wat later over. 😉

Advertenties

47 thoughts on “Indrukwekkende dag

 1. Indrukwekkende kaars heb je op de foto gezet. Ik begrijp heel goed hoe dankbaar je bent.
  Leuk dat jullie zo’n gezellige dag hebben gehad. Allemaal herinneringen gemaakt.
  Die titel van Sir Hulk heb je zeker weten verdiend!

 2. Ja lógisch zijn de dames nog afgemat, je zal maar met een hulk op stap zijn, niet niks hoor.
  Dit is even “een vluggertje” want hier moet gewerkt worden , je weet wel, nog meer ridderslagen uitdelen enzo;-) Alleen even dit, “mán wat zijn jullie een fijn warm stel”!

  • Zeker heerlijk warm!
   Na mijn jas deed ik zelfs mijn vest uit. Verder mocht ik niet gaan en dat bevreemde mij. Wij waren tenslotte bij de Wallen. Daarover lees je vast bij Rietepietz.

 3. Zo is het leven toch maar weer helemaal genieten geworden, Jan – eh sir John!!! Gisteren viel mij ook al een verheffing tot de adelstand te beurt door her majesty tock tock – ze is kennelijk in een uiterst gulle bui. Waardoor wij, ridders van de ronde tafel, voortaan ongegeneerd naast onze schoenen mogen lopen…

  • Ik heb je mijn antwoord reeds gegeven op je weblog. Genieten doe ik er zeker van! Hoewel het zachte Zeister zand moeilijker houvast bied dan de Noordhollandse kleibodem. Dus naast mijn schoenen lopen………?????

   • Nou ja, Jan, wat is dat nou – wal loopt er nou lekkerder naast je schoenen dan in het zachte (Zeister) zand. Ben je de heerlijke Noord Hollandse zandstranden nu al vergeten? Kom op man, uit die schoenen! En laat mij dan maar aanmodderen in het moeras van de Daalmeer.

   • Ik heb Treeske al aangespoord om daar binnenkort eens te komen modderen. En de zandstranden liet ik graag links liggen. Ik was meer een duinkonijn en een baggerJan.

 4. He he, ondertussen nog even rustig een keer gelezen…. oeps, jij durft zet in het #metoo tijdperk “een ontzettend leuk en lekker ding is ” maar omdat het erg lang geleden dat dat van toepassing was is het je vergeven 😉

  • Die kaars kocht ik ooit in mijn ellendigste tijd van mijn leven. Toen deed ik er de belofte bij dat ik hem zou laten branden bij een speciale gelegenheid.
   Nou, die is nu gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s