Amplitude

Kijkend naar de verrichtingen van de paren bij het kunstrijden op de schaats, maakt Treeske de opmerking, “dat lukt jou niet met mij!” Ik zie een Chinees zijn partner met één hand, hoog boven zijn hoofd, rondjes laten draaien. Minzaam zeg ik tegen haar, “onderschat nooit een Hulk en let daarbij vooral op mijn heerlijke amplitude”.

Advertenties

29 thoughts on “Amplitude

 1. Bij dit stukje kreeg ik een geweldig beeld voor ogen. Een krachtpatser die een van vreugde kirrende dame op één vinger hoog in de lucht rondjes laat draaien. Ik kreeg er spontaan vreugdetranen van in mijn ogen. Zoveel kracht, zoveel souplesse, zoveel liefde…
  Die amplitude moet ik nog even opzoeken.

  Hulk, wanneer komen jullie nou op die uitgestelde koffieronde. Bespreek het eens met uw wederhelft en laten we een mooie afspraak maken.

  • Ivm enorm veel verjaardagen komende tijd, zal ik Treeske eens opdracht geven in een van haar 3 agenda’s te gaan snuffelen.
   3 ?
   Ja, dan vind je altijd wel ergens ruimte.
   Wij nemen contact met u op!

  • Ik hoor het de commentator steeds roepen, zoals hij dat ook doet bij turn wedstrijden. En ik vind het wel een lekker woord om indruk te maken bij de meisjes.

 2. Ik vind ook iets van slingerwijdte. Slinger je Trees van je af en vang je haar weer op en dat alles op muziek met een trillende uitslag. Ondertussen zitten jullie natuurlijk knus op de bank en lachen je rot met al die bloggers die op Wiki speuren. Knappen jullie al een beetje op?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s