Overboord gekieperd

Vandaag een hele berg medicijnen teruggebracht naar de apotheek.

Loeidure (tril)pillen, waarvan de apotheker zei, “die ga ik vernietigen”. Nou geloof ik dat niet want die ongeopende doosjes kunnen makkelijk weer in de verkoop. En volgens mij doen ze dat ook. Maar het gaf mij een heerlijk gevoel, om deze pillen in te leveren en zelf niet meer te hoeven slikken. Laat mij maar in de olie!

Advertenties

32 thoughts on “Overboord gekieperd

  1. Ook ik breng regelmatig medicijnen terug en ik geloof er idd niets van dat ze niet meer gebruikt worden .Ik haal wel altijd mijn medicatie uit de kluis maar dan wel binnen in de praktijk zodat ze nog ”bruikbaar” zijn als er iets niet goed is .Blij voor je dat de olie zoveel goed doet en ik hoop dat het niet/nooit uit de handel genomen zal worden want daar denk ik dan wel eens aan ,want wat dan? Sorry maar ik ben nu eenmaal een doordenker
    Gr Elisabeth

  2. Super is dat toch! 👍
    En dan te zeggen dat CBD in België wordt verboden door de minister van volgsgezondheid Maggie De Block. Er is een hele hetze rond een meisje dat alleen baat heeft bij de olie tegen epilepsie. Ik heb het niet echt gevolgd, maar al veel over gehoord. Tijd dat ze zich daar ook eens goed informeren over de positieve werking van CBD. Ze scheren het blijkbaar over dezelfde kam als Wiet met THC. Dat is toch echt een teken van ‘zich niet verdiepen in de materie’.
    Het meisje kan ondertussen letterlijk stikken terwijl de therapie zo simpel is. Schande.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s