Douchegel

Ik vaar maar even mee op het succes van het topblog bij Treeske. Lees ‘Nooit meer bloot’ op https://irispapilio.wordpress.com

Treeske had haar pop José teruggevonden en blogster Dieneke heeft daar kleertjes voor gemaakt. Treeske is daar dolgelukkig mee en sjouwt nu de hele dag met haar pop rond.

Nu kleeft er nog wel een geheim aan dit verhaal. Treeske heeft pop José namelijk gewassen met mijn douchegel. Dat is een hele speciale gel, vanwege het feit dat de onweerstaanbare geur daarvan, enorm op de vrouwelijke hormonen werkt. Mijn probleem daarmee is, dat als ik net gedoucht heb en bijvoorbeeld daarna meteen naar buiten zou gaan, ik een hele horde vrouwen achter mij aan krijg. Dus blijf ik altijd minimaal een dag binnen. Kijk, één keer is dat leuk maar als je voortdurend wordt besnuffeld door het andere geslacht, verveeld dat vlug. U snapt nu waarom José is gewassen met mijn douchecel? En ja hoor, ik begrijp volkomen uw vraag! Welk product gebruikt de Hulk nu precies? Nou, om u van dienst te zijn en mijn rust te hervinden, verklap ik het hierbij en maak voor één keer reclame op mijn blog.

U begrijpt, dat ik voordat ik dit blog plaatste, eerst aandelen heb gekocht van de producent van dit product?

Advertenties

24 thoughts on “Douchegel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s