Pappografie

Voor degene die het volgende NIET willen lezen, gaarne hier stoppen.

Vorige week zondag, had ik, omdat ik vroeg moest lossen uit de groep, toch dapper de rit die vooraf ten doel gesteld was afgemaakt.
Door de kou en harde wind, heb ik tijdens de rit nooit iets van pijn op een bepaalde plaats op mijn lichaam gevoeld.
Thuis stap ik onder de douche en begin op Hulkse wijze te jodelen omdat er een flinke pijnscheut door mijn edele delen schoot.
De linkerzijde van mijn balzak lag er grotendeels door geschuurd bij en het zoute zweetwater veroorzaakte opdat moment de erge pijn.
Gloeiende, gloeiende, waarom heb ik niets onderweg gevoeld want dan kan je nog wat aan je kleding trekken om het in orde te krijgen?
Maandag ben ik “zum arts gegehen” en die riep dat hij wat meer wilde controleren omdat dit bij wielrenners een ‘zwak geval’ was.
Die hele leuke assistente werd erbij geroepen en ik zag het wel zitten maar de feeks beval mij ergens op een verhoging te gaan staan, moest mijn penis omhoog houden terwijl zij de rest in een apparaat propte, die zich wanneer hij in beweging kwam, de enorme ballen van de HHH begon te pletten.
“ GLOEIENDE, GLOEIENDE, GLOEIENDE!”, wist ik nog uit te brengen.
Zwaar zwetend kwam ik weer enigszins tot mijn positieven waarbij ik een stem, die vanuit de verte leek te komen, hoorde zeggen, “u kunt vrijdag voor de uitslag bellen”.
Gisteren gebeld en kreeg het bericht dat ik nog genoeg kleine Hulkjes kon maken.

40 thoughts on “Pappografie

 1. Herkenbaar, vorig jaar, lange fietstocht gehouden voor mijn doel ook ineens mee geconfronteerd. Na lang aarzelen, je weet maar nooit wat ze vinden, naar de H.A. Fysiek onderzoek, door naar ZH. Weer een fysiek onderzoek. Zweet in de handen en bilnaad. Maar dan blijkt het een redelijk ondschuldig verschijnsel te zijn. Wel in de gaten houden, maar vermoedelijk door dat fietsen veroorzaakt. Gek genoeg daarna vrijwel verdwenen pijnklachten. Maar over dat fietsen moet ik nog even nadenken….

 2. Lijkt me extreem vervelend echter….. heb ik niet zo’n medelijden met je wat dat betreft, je wilt fietsen dus moet je ook de gevolgen daarvan dragen *kan grijns niet onderdrukken*

  Bedenk maar dat het goed is dat je geen vrouw bent want als ‘iets’ in je familie zit moet je het vaker dan eenmalig en dat dat geen pretje is kan ik je verzekeren. En dan heb ik het alleen nog maar over de onderzoeken aan de buitenkant. Die aan de binnenkant ken jij als man niet, prijs je gelukkig!

 3. He getsie Hulk, weer zo’n laatste opmerking waar ik dus van denk: moet dat nou? Hulkinnetje verdient het toch zeker niet om hier zo openbaar gemaakt te worden!!!!. Maar goed, jij wil dat blijkbaar naar buiten brengen.

  Weet je? Ik zeg meestal: Wilst wat doun? Dou het den ook en zit noit aal te soezen!
  De vertaling vraag je maar bij Onze “Mel”, want ik ben dus gestopt met het bloggen, ik volg je nog wel!
  Liefs, Geesje

 4. Pingback: Jodelen | Happy Hulk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s