‘Gestuurd’

In een reactie van 19 maart j.l. onder het log `Hard geslagen`, heeft u kunnen lezen dat mijn dochter uit het klooster werd gezet.
Nog steeds in een rouwproces zittend, want zij mist toch haar roeping, is zij binnen een maand door haar vorige werkgever teruggevraagd voor een fulltime baan.
Dit, in een crisistijd waarin 1000 mensen per dag ontslag krijgen!
Na er even over nagedacht te hebben, is zij gisteren tijdens een gesprek aangenomen in haar oude baan met een flinke salarisverhoging.
Ook werd haar voorlopige woonruimte aangeboden in Zaltbommel, dat ligt dichter bij haar werk in Den Bosch, dan haar huidige woonplaats.
“Het is eigenlijk niet wat ik écht wil”, zei ze tegen mij.
Vandaag een auto gekocht en die stuurde volgens haar heel lekker.
Denk zomaar dat zij veel beter ‘gestuurd’ wordt in haar leven!

Advertenties

15 thoughts on “‘Gestuurd’

 1. Dat stuk reactie was me ontgaan. Maar je geeft daar óók aan dat je liever geen oordeel van ons wilt horen over die situatie dus …. dat doe ik dan ook niet ,.
  Maar mijn medeleven gaat uit naar je dochter !

 2. Fijn dat je dochter zo enorm gewaardeerd wordt. Dat ze wordt teruggevraagd zegt méér dan genoeg over haar inzet. Ik wens haar veel succes, maar vooral dat ze een plek zal kunnen vinden waar ze zich helemaal thuis voelt.

 3. Goed nieuws dus Hulk, je dochter heeft een destijds dus goede indruk achtergelaten, een stukje waardering waar U tegen gezegd mag worden! Ik vind het met name ook fijn voor jou Hulk!

  (Nog een paar uurtjes wachten en ik vetrek weer naar het eiland van mijn dromen, see (read) you later!!!)

 4. Ik heb het verhaal vanmorgen even zitten lezen en was eigenlijk wel verbijsterd over de kortzichtigheid van die mensen. Maar kan me voorstellen dat ze er verdrietig van is omdat het toch iets was wat zij graag wilde.
  Misschien “heeft het zo moeten zijn” zoals iedereen altijd tegen mij zegt als er weer eens iets mis gaat.
  Of het zo is weet ik niet.. Het beste er mee.

 5. vanuit die roeping kan ze ook wellicht geloven in het feit dat dit op haar pad is gekomen door sturing van boven. Wellicht vond de oppergod der goden het wel zonde van haar nog zo jonge leven en haar talenten en heeft hij een heel andere toekomst voor haar in petto. Vol mooie banen, fijne auto’s, een heerlijke en echte partner en kinderen. Want ‘Gaat en vermenigvuldigt u’ is voor de kerk van de heer nog altijd een belangrijker regel dan die van de onthouding en het gebed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s