‘Gestuurd’

In een reactie van 19 maart j.l. onder het log `Hard geslagen`, heeft u kunnen lezen dat mijn dochter uit het klooster werd gezet.
Nog steeds in een rouwproces zittend, want zij mist toch haar roeping, is zij binnen een maand door haar vorige werkgever teruggevraagd voor een fulltime baan.
Dit, in een crisistijd waarin 1000 mensen per dag ontslag krijgen!
Na er even over nagedacht te hebben, is zij gisteren tijdens een gesprek aangenomen in haar oude baan met een flinke salarisverhoging.
Ook werd haar voorlopige woonruimte aangeboden in Zaltbommel, dat ligt dichter bij haar werk in Den Bosch, dan haar huidige woonplaats.
“Het is eigenlijk niet wat ik écht wil”, zei ze tegen mij.
Vandaag een auto gekocht en die stuurde volgens haar heel lekker.
Denk zomaar dat zij veel beter ‘gestuurd’ wordt in haar leven!

15 thoughts on “‘Gestuurd’

  1. vanuit die roeping kan ze ook wellicht geloven in het feit dat dit op haar pad is gekomen door sturing van boven. Wellicht vond de oppergod der goden het wel zonde van haar nog zo jonge leven en haar talenten en heeft hij een heel andere toekomst voor haar in petto. Vol mooie banen, fijne auto’s, een heerlijke en echte partner en kinderen. Want ‘Gaat en vermenigvuldigt u’ is voor de kerk van de heer nog altijd een belangrijker regel dan die van de onthouding en het gebed…

Plaats een reactie